Ruokaguru paljasti parhaan krapulalääkkeensä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että tiedemiesten mukaan sitruunalimonadi Sprite on markkinoiden paras krapulalääke. Nyt eräs arvostetuimmista Hollywoodin naisnäyttelijöistä on paljastanut oman lääkkeensä viinapitoisesta illasta selviytymiseen.

Ruokaan jo pitkään intohimoisesti suhtautunut näyttelijä Gwyneth Paltrow nimittäin uskoo, että tuikitavalliset juustohampurilaiset poistavat kanuunan parhaiten. Kahden lapsen äiti väittää, että rasvainen ruoka auttaa voimaan paremmin. Väite oli aikamoinen yllätys etenkin siksi, että kyseistä näyttelijää pidetään varsinaisena ruokahifistelijänä ja luksusäitien esikuvana.

– Join aina ennen bileiltaa Mercy-nimistä vitamiinijuomaa, jonka tiedetään etukäteen nautittuna ehkäisevän krapulaa. Jos unohdin ottaa kyseistä juomaa, täytyi minun turvautua johonkin rasvaiseen ruokaan, kuten juustopurilaiseen ja ranskalaisiin perunoihin, Paltrow paljasti Hello Ross keskusteluohjelmassa vieraillessaan.

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Yhdysvaltalaisella näyttelijätärellä ja hänen rokkariaviomiehellä Coldplay-yhtyeen laulaja Chris Martinilla on kaksi lasta.