Jenna Dewan esittelee sulojaan lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Channing Tatum on valittu mediassa muun muassa maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Ei lienekään yllätys, että miehen vaimo Jenna Dewan on varsin kuuma ilmestys. Näyttelijänä ja tanssijana töitä tehnyt kaunotar on mukana uudessa Witches of East End -sarjassa.

jennadewan16102013

Nyt Jenna Dewan nähdään Self-lehden tuoreessa kansikuvassa. 32-vuotias tähti esittelee muotojaan lehden marraskuun numeron kansikuvassa varsin niukoissa vaatteissa. Jenna synnytti Everly-tyttärensä kaksi kuukautta sitten, ja paljastaa Channing Tatumin rakastavan vaimonsa nykyistä vartaloa.

Step Up -tanssielokuvaa aikoinaan yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi aikoinaan häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin. Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin.