Näyttävä sisääntulo! Nicki Minaj kuin jättirintainen Barbie

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räiskyvä amerikkalaisräppäri Nicki Minaj tietää tarkkaan, miten mediapeliä pelataan. Tähti on nimittäin musiikkinsa ohella herättänyt runsaasti huomiota esimerkiksi erikoisella ja rohkealla tyylillään ja diivamaisella käytöksellä.

Nyt Nicki Minaj on jälleen noteerattu mediassa tähden tehtyä näyttävän sisääntulon oman vaatemallistonsa julkistamistilaisuuteen Los Angelesissa. 31-vuotias artisti saapui paikalle kirkkaan pinkissä Lamborghini Aventador -urheiluautossa. Tyylilleen uskollisesti Nickillä oli päällään takapuolta korostavat housut, runsaasti erilaisia kultakoruja ja avonainen takki, joka hädin tuskin peitti neitokaisen rinnat.

American Idol -tuomaristossa Mariah Careylle riitaa haastanut Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa. Hänet tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat omintakeinen mutta mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat.