Nicki Minaj ei ujostele! Vain pienet tarrat rintojen peittona

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj nähtiin taannoin American Idol -ohjelman tuomaristossa, mutta hän jätti pestin jo yhden kauden jälkeen. Neito lanseerasi äskettäin uuden vaatekokoelman, jonka otoksia julkaisi verkossa.

Nyt Nicki poseerasi Instagram-otoksissaan pelkissä tähdenmuotoisissa leopardi-tarroissa ja isoissa kultakäädyissä. Syytä kuville ei tiedetä, mutta Minaj kyseli erään otoksen kuvatekstissä, että sopisiko asu vaatemallistoon. Faneilta sateli kehuja 30-vuotiaalle rap-tähdelle.

Nicki Minaj on tämän hetken kuumin naisräppäri, jonka suosion vanavedessä moni muukin naisartisti on uskaltanut lähteä riimittelemään rap-lyriikoita. Minaj’n kurvikas vartalo, rempseä tyyli ja räävitön kielenkäyttö tekevät tähdestä ainutlaatuisen hahmon. Ysäriräppäri Lil Kim tunnettiin aiemmin hieman samanlaisesta imagosta, minkä vuoksi neito onkin väittänyt Nickin kopioineen hänen tyyliään.