Upea LMFAO-valoshow omakotitalossa – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana, että omakotitaloihin ripustetaan näyttävät jouluvalot siten, että koko naapurusto loistaa tuhansissa eri väreissä liki avaruuteen saakka. Mikäli valoihin lisää ylimääräistä välkettä ja musiikkia, voidaan olettaa, että talossa asuu varsinaisia valomestareita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kerroimme pari vuotta sitten kuinka eräs amerikkalainen omakotitalo oli valjastettu upean valoshow’n näyttämöksi Halloweenin kunniaksi. Tuolloin valot oli ohjelmoitu vilkkumaan LMFAO-yhtyeen hitin tahtiin.

Nyt perinne on saanut jatkoa vuoden 2013 versiosta. Estradille nousee Napervillessa kuvattu halloween-valaistus, joka välkkyy nopeatempoisen LMFAO:n kappaleen Sexy And I Know Itin tahtiin.

Uskomaton valoshow saa varmasti naapurit kateelliseksi. Täydellistä kytkinajastusta vaativa välkkyminen on kaiketi tarvinnut huolellista suunnittelua jo pidemmän aikaa. Joku saattaa myös kysyä, paljonko tässä taloudessa maksetaan sähkölaskuja?