Äidit myöntävät – Candy Crush on kuin huume

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuinka moni on kyllästynyt Facebook-seinän täyttäviin Candy Crush -ilmoituksiin? Sinä et ole yksin. Yksin eivät myöskään ole he, jotka kyseistä peliä pelaavat, sillä Daily Mailin mukaan Candy Crushia pelataan päivittäin peräti 700 miljoonaa kertaa.

Eniten yltiövärikästä peliä pelaavat 25–55-vuotiaat naiset. Syynä pidetään sitä, että he tahtovat unohtaa kaiken muun ympäriltään – ja unohtavatkin, sillä peli koukuttaa ja kiinnittää sataprosenttisesti. 44-vuotias Lucy Berkley kertoo pelin olevan kuin huume.

Lucy on laiminlyönyt pelin johdosta niin kotitöitä, puolisoaan ja lastaan. Hänen poikansa Ben ei pidä äitinsä pelaamisesta, koska Lucy saattaa sanoa pojalleen huomioivansa hänet ihan kohta – kunhan on ensin päässyt pelin seuraavalle tasolle. Hän törsää peliin noin 300 dollaria kuussa.