Loukkaantunut metsästäjä eksyi kansallispuistossa – eli käärmeillä ja liskoilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Metsään voi joskus eksyä, jos ei ole tarkkana kulkemistaan poluista. Näin kävi 72-vuotiaalle kalifornialaismiehelle, joka vaelteli paikallisessa Mendocinon kansallispuistossa. Gene Penaflor onnistui reissunsa aikana kaatumaan polulla ja lyömään päänsä kiveen.

Mies tunsi olonsa tällin jälkeen niin sekavaksi, ettei kyennyt pääsemään omin neuvoin pois metsästä. Aseensa turvin metsästäjän onnistui kuitenkin selvitä 19 päivää luonnonolosuhteissa.

Penaflor pyydysti sen avulla käärmeitä ja liskoja henkensä pitimiksi. Ruokavalioon kuului myös levää. Mies nukkui kaatuneen puun alla pysyäkseen lämpimänä jääkylminä öinä. Lopulta joukko metsästäjiä löysi ja pelasti loukkaantuneen, uutisoi Female First -sivusto.