Michael Jacksonin perhe suunniltaan – tappaja pääsee vapauteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lääkäri Conrad Murray tuomittiin vuonna 2011 vankeustuomioon poptähti Michael Jacksonin kuoleman aiheuttamisesta. Mies sai neljä vuotta vankeutta, mutta hän pääsee uusimpien uutisten mukaan ennenaikaisesti vapauteen jo tässä kuussa. Tieto on luonnollisesti järkyttänyt Jacksonin perhettä.

Tähden veli Jermaine Jackson on raivoissaan tilanteesta, eikä 58-vuotias laulaja voi ymmärtää, miten Murray voidaan vapauttaa näin pian tuomion langettamisen jälkeen. Musiikkiperhe hävisi äskettäin oikeusjuttuunsa AEG-konserttijärjestäjää vastaan, mutta sekään ei ole yhtä karmiva uutinen kuin poptähden tappajan vapauttaminen.

– Tämä mies kävelee vapaana tässä kuussa. Joten voit siis tappaa Michael Jacksonin ja pääset pois vankilasta kahdessa vuodessa. Se on perseestä. Meihin sattuu vieläkin. Olemme vahvoja ihmisiä, mutta silti vain ihmisiä, kertoi Jermaine Jackson TMZ-sivustolle.

Conrad Murrayn tuomiota lyhennettiin hyvän käytöksen ja vankilan väenpaljouden takia. Miehen piti alunperin istua linnassa neljä vuotta, mutta aika vähentyi puoleen. Murray onkin viime vuosina valittanut kovaan ääneen vankilaolojaan ja kertonut kärsineensä sen kehnon ruoan takia muun muassa räjähtävästä ripulista ja muista terveysongelmista.