Miranda viettelee pienenpienissä bikineissä – julkaisi itse rantakuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr nousi aiemmin tänä vuonna uutisiin, kun hänen ja Victoria’s Secret -alusvaatemerikin yhteistyösopimus päättyi. Australialaiskaunotar tunnetaan työnsä lisäksi avioliitostaan Hollywood-tähti Orlando Bloomin kanssa.

Nyt 30-vuotias mallikaunotar on jälleen päättänyt piristää faniensa syksyä jakamalla aurinkoisia lomakuvia itsestään. Miranda Kerr nähdään poseeraamassa hiekkarannalla leopardikuvioisissa bikineissä, ja toisessa otoksessa puolestaan mustassa bikinien yläosassa ja pitkässä hameessa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Miranda Kerr valittiin viime vuonna maailman kauneimmaksi ihmiseksi. Hän aloitti malliuransa vuonna 1997 voitettuaan australialaisen Dolly-lehden mallikilpailun. Hänet tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -brändin mallina, mutta tämä yhteistyö päättyi aiemmin tänä vuonna.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat