Miranda Kerr viettelee pienenpienissä bikineissä – julkaisi itse rantakuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr nousi aiemmin tänä vuonna uutisiin, kun hänen ja Victoria’s Secret -alusvaatemerikin yhteistyösopimus päättyi. Australialaiskaunotar tunnetaan työnsä lisäksi avioliitostaan Hollywood-tähti Orlando Bloomin kanssa.

Nyt 30-vuotias mallikaunotar on jälleen päättänyt piristää faniensa syksyä jakamalla aurinkoisia lomakuvia itsestään. Miranda Kerr nähdään poseeraamassa hiekkarannalla leopardikuvioisissa bikineissä, ja toisessa otoksessa puolestaan mustassa bikinien yläosassa ja pitkässä hameessa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Miranda Kerr valittiin viime vuonna maailman kauneimmaksi ihmiseksi. Hän aloitti malliuransa vuonna 1997 voitettuaan australialaisen Dolly-lehden mallikilpailun. Hänet tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -brändin mallina, mutta tämä yhteistyö päättyi aiemmin tänä vuonna.