Rikkaimmat alle 30-vuotiaat britit listattiin – voittajat myös seksikkäimpiä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailmassa suosio tarkoittaa käytännössä myös muhkeaa palkkapussia. Nyt Heat-lehti on listannut Britannian parhaiten tienaavat alle kolmekymppiset julkkikset. Aiemmin listaa on hallinnut Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe.

Tilalle löytyi kuitenkin uusi voittaja – vai pitäisikö sanoa voittajien joukko? Palkkakuninkaaksi pääsi nimittäin lopulta One Direction -yhtye, jonka jäsenet Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Harry Styles ja Liam Payne ovat tienanneet yhteensä noin 74 miljoonaa euroa. Bändin tienestit eivät ole hupenemassa, sillä teinityttöjen ihailema yhtye on pian julkaisemassa albumia numero kolme, joka kantaa nimeä Midnight Memories.

Kakkostilalla on tuttu Daniel Radcliffe, joka on viime vuosina yrittänyt karistaa Potter-hahmon varjoa tekemällä muunlaisia roolitöitä. Mies tienasi tänä vuonna noin 70 miljoonaa euroa. Kolmantena listalla on Twilight-seksisymboli Robert Pattinson 55 miljoonalla eurollaan. Listalle päätyivät niin ikään Keira Knightley, Emma Watson, Adele ja uutena kirijänä DJ-komistus Calvin Harris.