Amanda pääsee hoidosta kaksi kertaa viikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijätär Amanda Bynes passitettiin taannoin psykiatrisen sairaalan tarkkailuun pitkään jatkuneen sekavan käytöksen takia. Hänellä todettiin päihdeongelmien lisäksi skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Aiemmin huhuttiin, että tähti joutuisi viettämään pakkohoidossa jopa vuosia. Hän sai kuitenkin syyskuussa siirron psykiatriselta klinikalta Malibussa sijaitsevaan katkaisuhoitoon. Amandaa on hoidettu tiiviisti suljetulla alueella, eikä neitokainen ole käynyt normaalielämän parissa sitten heinäkuun romahduksen.

Nyt Amandan terveydentilasta vastaavat henkilöt ovat luvanneet, että tähti pääsee kaksi kertaa viikossa ulos hoitolasta ammattilaisen seurassa. Näyttelijä voi tällöin kuluttaa aikaansa esimerkiksi ravintolassa tai rannalla, Fox 411 raportoi. Hoitajien mukaan naisen parantuminen on edistynyt.

Vanhempien lakimiehen mukaan Amanda Bynes saa The Canyon -nimisellä päihdeklinikalla erityislaatuista yksityistä psykiatrista hoitoa päihdehoidon sijaan. Amandalla on sisäpiirin lähteiden mukaan hyviä ja huonoja päiviä. Psykiatrisen sairaalan hoitohenkilökunta pyrki tasapainottamaan tähden tilaa.