Nainen oli pyörtyä Barack Obaman puheen aikana – presidentti otti kiinni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama kertoi taannoin haastattelussa, mikä on hänen mielestään cooleinta presidentin ammatissa. Hänen mielestään hienointa on yhteyden saaminen kehen tahansa tiedemieheen, urheilijaan tai kirjailijaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt videolle on päätynyt pätkä Obaman Valkoisen talon puutarhassa pitämästä puheesta, jossa hän puhui terveydenhuollosta. Eräs nainen oli huonovointinen ja miltei pyörtyi kesken puheen. Presidentti tarttui häneen kiinni ja huojahteleva kuuntelija talutettiin istumaan.

– Näin käy, kun puhun liian pitkään, kommentoi Barack Obama tilanteessa.

Presidentti Barack Obama paljasti taannoin medialle, että hänen lastensa mielestä on todella coolia olla musiikkipari Beyoncen ja Jay-Z:n ystäviä. 52-vuotiaan Obaman perheeseen kuuluu vaimo Michelle sekä tyttäret Malia ja Sasha.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat