Puolialaston Lady Gaga ihmetytti – viikset kasvoillaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Lady Gaga lukeutuu maailman tunnetuimpiin poptähtiin. Neitokainen yhdistelee melko vapaasti useita tyylisuuntia ja popkulttuurisia viittauksia toisiinsa niin musiikissaan kuin asuissaankin. Hän on säväyttänyt usein pukeutumalla mitä mielikuvituksellisimpiin asuihin.

Parhaillaan Saksassa vieraileva Lady Gaga on nyt kuvattu Berliinin Ritz Carlton -hotellissa ja sen edustalla jälleen tavanomaisista poptähdistä poikkeavaan tyyliin laittautuneena. Laulajattarella oli päällään mustat alusvaatteet ja viitta, ja hänen kasvojaan koristivat puolestaan Salvador Dali -henkiset viikset.

Tuore look ei kuitenkaan vetänyt vertoja tähden taannoiselle varustukselle, jolloin Gaga näytti aloittaneen halloweenin juhlimisen etukäteen pukeutumalla kananuggetiksi.

Lady Gaga julkaisi uuden Do What U Want -singlen 21. lokakuuta. Kappaleella tähti laulaa yhdessä r&b-tähti R. Kellyn kanssa. Fanit ovat jo nyt lämmenneet iloiselle kappaleelle. Kappale on sävyltään seksuaalinen, sillä R. Kelly tunnetaan musiikkimaailmasssa erityisen hyvin vihjailevista lyriikoistaan, joissa useimmiten lauletaan seksin harrastamisesta.