Madonnan vanhat alastonkuvat huutokaupataan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran musiikin parissa tehnyt laulajatar Madonna on noussut viime aikoina usein otsikoihin erilaisten kohujen merkeissä. Taannoin tähti sai porttikiellon Alamo Drafthouse Cinema -elokuvateatteriketjuun tekstiviestien kirjoittamisen ja toisen asiakkaan parjaamisen johdosta.

Madonna poseerasi 18-vuotiaana opiskelijana alasti valokuvaaja Herman Kulkensille 10 dollarin, eli noin seitsemän euron, tuntipalkalla. Osa kuvista päätyi julkisuuteen noin 10 vuotta myöhemmin, kun Madonna oli jo maailmanluokan tähti. Nyt Kulkensin ottamat rohkeat kuvat huutokaupataan. Parhaillaan myytäviä kuvia esitellään huutokaupan verkkosivuilla.

Guccione Collectionin huutokauppaamat valokuvat kuuluivat aikaisemmin edesmenneelle Penthouse-lehden perustajalle, Bob Guccionelle. Madonnan kuvien joukossa on ennennäkemättömiä otoksia. Yhdessä hän esimerkiksi harjaa toisen alastoman tytön hiuksia, kun taas toisessa aikaisemmin julkaisemattomassa kuvassa Madonna poseeraa viettelevästi avonaisessa miesten paidassa ja solmiossa.

54-vuotias Madonna tervehti taannoin ensimmäisessä Instagram-viestissään fanejaan kusipäinä. Hän julkaisi sivustolla myös otoksia, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta martinilasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.