Natalie Portman sykähdyttää lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Natalie Portman lukeutuu Hollywoodin tunnetuimpiin ja eniten tienaaviin naistähtiin. Israelilaissyntyinen kaunotar tullaan näkemään seuraavaksi valkokankaalla lokakuun lopussa ensi-iltansa saavassa Thor: The Dark World -elokuvassa.

natalieportman25102013

32-vuotias näyttelijätär nähdään nyt Marie Claire -lehden kannessa. Natalie Portman kaunistuttaa lehden marraskuun numeron kansikuvaa punaisessa mekossa. Tähti vilauttaa kuvassa hieman paljasta pintaakin, tosin lähinnä kylkensä kohdalta.

Natalie Portman seurustelee Benjamin Millepiedin kanssa, jonka hän tapasi Black Swan -elokuvan kuvauksissa. Läpimurtonsa Natalie teki Leon-elokuvan lapsitähtenä 12-vuotiaana vuonna 1994. Natalie Portman palkittiin vuonna 2011 parhaan naispääosan Oscar-palkinnolla roolistaan elokuvassa The Black Swan.