Miranda Kerr ja Orlando Bloom erosivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr ja Pirates of the Caribbean -tähti Orlando Bloom ovat kuuluneet Hollywoodin tunnetuimpiin unelmapareihin. Nyt kolmen vuoden ajan naimisissa olleen pariskunnan uutisoidaan kuitenkin eronneen.

Orlando Bloomin edustaja vahvisti uutisen erosta E! News -sivustolle. Edustajan mukaan pariskunta on asunut erillään jo muutaman kuukauden ajan. Tähtien kerrotaan eronneen sovussa. Eron syytä ei ole toistaiseksi ilmoitettu.

Huhuja Orlando Bloomin ja Miranda Kerrin teiden eroamisesta liikkui jo tammikuussa. Tuolloin pariskunta kuitenkin kiisti eroväitteet. 36-vuotias brittinäyttelijä ja 30-vuotias australialaismalli alkoivat seurustelemaan vuonna 2007. He menivät naimisiin heinäkuussa 2010. Pariskunnalla on tammikuussa 2011 syntynyt poikalapsi Flynn.