Karu kohtalo: Michael Jacksonin selvänäkijä ennusti oman kuolemansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jacksonista on varsinkin kuoleman jälkeen liikkunut erilaisia tarinoita, joiden mukaan laulaja oli erittäin kiinnostunut eläessään henkimaailman asioista. Hänen tiedetään konsultoineen esimerkiksi guru Deepak Chopraa ajatuksineen.

Mikäli uusinta uutista on uskominen, Michael käytti säännöllisesti myös selvänäkijän apua. Los Angelesin tunnetuin julkkismeedio ja näkijä Jillian Lane otti vastaan useita puhelinsoittoja huolestuneelta poptähdeltä vuosien mittaan. Nainen oli niin taitava, että ennusti lopulta omankin kuolemansa.

Lane paljasti ystävälle ja kollega Suzanne Yessayanille, että uskoi kuolevansa maksasairauteen. Näin lopulta kävi, ja nainen menehtyi sairauteen Etelä-Walesissa 53-vuotiaana. Ystävä kertoi toivoneensa, ettei näkijän ennustus olisi tällä kertaa osunut oikeaan.

Eläessään Jillian Lane sai Jacksonin kaltaisen poptähden luottamaan itseensä. Laulaja oli niin kiintynyt selvänäkijään, että kutsui tämän kotiinsa ja osteli tälle lahjoja. Daily Mirror -lehti paljasti heidän tavanneen tähden keikan yhteydessä, minkä jälkeen poppari soitti meediolle.

– Hän ei koskaan paljastanut, kuka oli, mutta minusta pieni ääni kuulosti melko tutulta. Hetken päästä hän alkoi luottaa minuun ja vaikuttui kyvystäni keskustella hänen henkimaailmassa olevien rakkaidensa kanssa. Hänen mukaansa tiedot olivat täysin oikeita, kertoi Jillian haastattelussa vuonna 2009.

Lanen mukaan tähdellä oli ympärillään paljon rahanahneita ihmisiä, mutta ei kunnollisia ystäviä, joita Jackson olisi kaivannut eniten. Nainen kertoi aikoinaan, ettei hän antanut tietojaan tähdelle rahan takia.