18-vuotiaan Madonnan alastonkuvat päätyivät verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän uran musiikin parissa tehnyt laulajatar Madonna on noussut viime aikoina usein otsikoihin erilaisten kohujen merkeissä. Laulaja poseerasi 18-vuotiaana opiskelijana alastomana valokuvaaja Herman Kulkensille 10 dollarin, eli noin seitsemän euron, tuntipalkalla.

Osa kuvista päätyi julkisuuteen noin 10 vuotta myöhemmin, kun Madonna oli jo maailmanluokan tähti. Nyt Kulkensin ottamat rohkeat kuvat huutokaupataan. Samalla kuvat ovat päätyneet myös verkkoon kaikkien ihaltavaksi, vaikka niissä paljastuu melko paljon teini-ikäisen Madonnan intiimipaikkoja. Valokuvat kuuluivat aikaisemmin edesmenneelle Penthouse-lehden perustajalle, Bob Guccionelle. Madonnan kuvien joukossa on ennennäkemättömiä otoksia.

54-vuotias Madonna tervehti taannoin ensimmäisessä Instagram-viestissään fanejaan kusipäinä. Hän julkaisi sivustolla myös otoksia, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta martinilasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.