Miranda Kerrin eron syy? Ihastunut Justin Bieberiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerrillä on takanaan mullistusten vuosi. Aluksi hänen työtehtävänsä Victoria’s Secret -brändin kanssa päättyivät siihen, ettei sopimusta uusittu. Tämän lisäksi neidon kerrottiin vastikään eronneen aviomiehestään Orlando Bloomista.

Nyt uusimman uutisen mukaan Justin Bieber voi olla eräs parin avioeroon johtaneista syistä, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Australialainen Miranda vietti vuosi sitten kanadalaisen popparin kanssa aikaa New Yorkissa järjestetyissä julkkisjuhlissa.

Kerr kiehnäsi paikalla itseään kymmenen vuotta nuoremman laulajan kyljessä vihreässä Victoria’s Secret -korsetissa muotinäytöksensä jälkeen, ja parivaljakko biletti yhdessä myöhemmin illalla. Aviomiehelle uutinen asiasta tuli yllätyksenä.

– Orlando kuuli, että jotain flirttiä oli ollut meneillään, eikä hän ollut iloinen asiasta. Miranda on aina väittänyt olevansa Justinin musiikin fani. Hän on opettanut poikaansa sanomaan Bieberin nimen, ja siitä on ilmeisesti tullut ongelma, kertoi lähde Daily Mail -lehdelle.

Erostaan huolimatta pari asuu vielä saman katon alla New Yorkin kodissaan. Jokin aika sitten heidät kuvattiin käsi kädessä Central Parkissa kaksivuotiaan poikansa kanssa perhelounaan jälkeen. Orlando antoi vaimolleen suukon poskelle, vaikka molemmat olivat ilman sormuksiaan.