Suosittu hittisarja lopetetaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Ensisilmäyksellä, eli How I Met Your Mother, lukeutuu tämän hetken suosituimpiin komediasarjoihin. Vuodesta 2005 lähtien jatkuneen tilannekomedian yhdeksäs ja viimeinen tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa syyskuussa 2013.

Sarja on ollut valtava menestys, eikä CBS-televisiokanavan johtokunta ole vielä täysin valmis jättämään hyvästejä suositulle ohjelmalleen. Kanava onkin aloittanut Ensisilmäyksellä-luojien Carter Baysin ja Craig Thomasin kanssa neuvottelut uuden niin kutsutun spin-off -sarjan tuottamisesta.

Tulevan sarjan nimi olisi How I Met Your Father eli ”kuinka tapasin isäsi”. Nimensä mukaisesti ja alkuperäistä sarjaa mukaillen pääroolissa olisi nainen, joka kertoisi lapsilleen kuinka tämä tapasi heidän isänsä. Sarjassa nähtäisiin liuta uusia hahmoja jotka tultaisiin esittelemään keväällä nähtävässä Ensisilmäyksellä-päätösjaksossa.