Lady Gaga murtui suru-uutisesta: ”Syöpä vei mennessään pienen enkelini”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga on nähty viime päivinä varsin uskomattomissa asuissa. Neito valmistelee pukuvalinnoillaan fanejaan tulevan ARTPOP-levyn julkaisuun. Viimeksi poppari kuvattiin Lontoossa linnunpelätille sopivassa asussa.

Nyt Lady Gaga on kuitenkin joutunut surun valtaan, sillä hän menetti juuri rakkaan lemmikkikoiransa Alicen. Tähti nähtiin heti sen jälkeen Lontoon kadulla näyttävässä, ufoalusta muistuttavassa päähineessä ja pitkässä takissa, jotka lienevät laulajan versio surupuvusta.

– Koiranpentuni Alice kuoli. Meidän piti lopettaa se, syöpä vei pikku enkelini. Isäni on niin surullinen, menetimme perheenjäsenen, kirjoitti Lady Gaga Twitter-blogiinsa.

– Rakastan olla viihdyttäjä, mutta joskus on tuskallista olla kaukana kotoa. Se oli kanssamme 17 vuotta, niin paljon muistoja. Mikään ei voita perhettä. Muistan sen maanneen sängylläni. Se tiesi milloin olin surullinen tai sairas. Minun olisi pitänyt olla paikalla. Rukoilen, että Alice löysi ihmemaansa.

27-vuotias tähti tunnetaan siviilielämässä nimellä Stefani Joanne Angelina Germanotta. Gaga nousi julkisuuteen The Fame -esikoisalbumillaan, jota ovat seuranneet The Fame Monster ja Born This Way -albumit. Uusin tuotos on vielä julkaisematon ARTPOP, joka näkee päivänvalon marraskuun alussa.