Miranda Kerr mainostaa paljastavassa mekossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr nousi äskettäin kohuotsikoihin, kun hänen kerrottiin yllättäen eronneen näyttelijä Orlando Bloomista. Hieman aiemmin hänen ja Victoria’s Secret -alusvaatemerkin yhteistyösopimus päättyi.

30-vuotiaalla huippumallilla on myös oma KORA Miranda Kerr Organics -ihonhoitotuotemallistonsa, jonka mainoskasvona hän tietenkin itse toimii. Miranda Kerr poseeraa malliston mainoskuvissa hietikolla yllään melko paljastava sininen mekko.

Kuva: KORA Miranda Kerr Organics
Kuva: KORA Miranda Kerr Organics
Kuva: KORA Miranda Kerr Organics
Kuva: KORA Miranda Kerr Organics

Miranda Kerr valittiin viime vuonna maailman kauneimmaksi ihmiseksi. Hän aloitti malliuransa vuonna 1997 voitettuaan australialaisen Dolly-lehden mallikilpailun. Hänet tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -brändin mallina, mutta tämä yhteistyö päättyi aiemmin tänä vuonna.