Lady Gaga läpinäkyvässä paidassa – ja sulat päässään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lady Gaga on niitä muoti-ikoneita, jotka onnistuvat monissa tapauksissa tekemään mauttomuudesta taidetta. Neito ei epäröi käyttäytyä myöskään härskisti keikoillaan. Äskettäin poppari paljasti lontoolaisen G-A-Y -homobaarin lavalla alapäänsä Venus-kappaleen aikana.

Tällä kertaa Gaga on tallennettu Lontoossa riikinkukkomaisessa päähineessä ja läpinäkyvässä paidassa, joka peitti osan tähden rinnoista. 27-vuotias neitokainen asteli ulos Graham Norton Show’n kuvauksista suoraan paparazzien syliin, eikä ollut moksiskaan kuvauksen kohteeksi joutumisesta.

Äiti-monsteriksi itseään kutsuva Lady Gaga kertoi äskettäin Glamour-lehden haastattelussa, ettei pidä itseään perinteisen kauniina. Hän tietää, ettei ole supermalli, mutta on omien sanojensa mukaan tyytyväinen tilanteeseen. Popparin mukaan liiallinen kauneus voi itse asiassa muodostua ongelmaksi miesten kanssa työskennellessä.