Tunnistatko enää Pamela Andersonia?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikkien pitkähiuksisten silikoniblondien äiti Pamela Anderson on tunnettu vuosikausia tutusta tyylistään, jossa vaaleat pöyheät kutrit yhdistetään avokaulaisiin mekkoihin ja toppeihin. Nyt asiaan on tullut huomattava muutos, sillä Pamela on luopunut pitkistä hiuksistaan.

Uusimmista paparazzikuvista Pamela Andersonia ei ole enää tunnistaa. 46-vuotias tähti käveli poikaystävänsä Rick Solomonin kanssa Los Angelesin kadulla peittävässä raitamekossa ja villapaidassa antaen itsestään kaikkea muuta kuin perinteisen Pamsu-vaikutelman. Spekulaatioita on levinnyt myös siitä, että neito olisi käyttänyt peruukkia.

Pamela Anderson kertoi taannoin Elles DeGeneresin keskusteluohjelmasssa olevansa hyvissä väleissä eksänsä Solomonin kanssa. He ovat muodokkaan kaunottaren mukaan panokavereita. Hän kertoi, ettei etsi seuraa toisaalta, koska ex-aviomiehen kanssa on sen verran kivaa yhdessä. Kannuksiaan Pamsu on ansainnut julkisuudessa esimerkiksi tähdittämällä ysärikulttisarjaa, Baywatchia.