Blake McIver ryhtyi strippariksi – kuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Hollywoodin lapsitähdet ovat vartuttuaan pudonneet kokonaan pois viihdemaailman eliitistä, sillä aniharvoin lapsitähden urakaari jatkuu aikuisikään saakka. Lukemattomat nuoret tähdet ovat siten joutuneet hankkimaan niin sanottuja oikeita töitä. Eräs heistä on Blake McIver.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Blake McIver tuli tunnetuksi The Little Rascals -elokuvan räväkkänä ja pikkuvanhana lapsena. Sittemmin näyttelijäura ei ottanut kuitenkaan enää tuulta alleen, ja nyt McIver on joutunut hakeutumaan toisenlaisiin töihin. Showbisnes on kuitenkin edelleen hänen alaansa, sillä kolme vuotta sitten avoimesti homoseksuaaliksi tunnustautunut mies on nyt ryhtynyt strippariksi.

– Ei minua lainkaan hävetä. Minusta tämä on vapauttavaa ja voimaannuttavaa. Aiemmin häpesin vartaloani, mutta tämä on minulle tapa ilmaista itseäni ja tämä on vieläpä hauskaa, Blake McIver kertoi RumorFix-sivustolle ja julkaisi itse itsestään Instagram-kuvia.