Nicki Minaj puolialastomana Halloweenina – voiko tätä kutsua asuksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj nähtiin äskettäin Ellen DeGeneresin juontamassa keskusteluohjelmassa vieraana varsin vähäpukeisena. Ellen piti asiaa hauskana, ja pukeutui vastaavaan asuun Halloween-tunnelmissa.

Nicki itse on sen sijaan edennyt ronskimpaan suuntaan. Hänen Halloween-asunsa on jonkinlainen versio stripparin asusta. Naisen paljaita rintoja peittävät Instagram-kuvissa vain tarrat ja hänellä on käytännössä päällään sukkahousut ja pitkävartiset saappaat. Asuun kuuluvat myös räppärin mukanaan pitämät käsiraudat.

Ulkomusiikillisista syistä viime aikoina enemmän tunnettu Nicki on julkaissut viimeksi albumin viime vuonna 2012. Pink Friday: Roman Reloaded oli jatkoa vuoden 2010 Pink Friday -debyyttialbumille. Naisräppäri tunnetaan ronskeista sanoituksistaan, joissa hän ei epäile avautua mieltään askarruttavista teemoista.