Lady Gagan seksipaljastus yllätti: ”Petän puolisoani ja pohdin fantasiaani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omintakeisella tyylillä varustetun laulaja Lady Gagan ympärillä on vellonut hänen uransa alkuajoista asti mystisiä huhuja. Ensin naisen sukupuolta arvuuteltiin ahkerasti ja sitten myös hänen mielenterveyttään on arvosteltu.

Salaliittoteoreetikot ovat jopa arvelleet, että Gaga olisi varta vasten leivottu musiikkibisneksen rahasammoksi. Huhuja eivät ainakaan laannuta tähden omituiset asuvalinnat, jotka toisinaan saavat ihmiset ymmälleen ja pohtimaan naisen järjenjuoksua.

Nyt Lady Gaga on avannut sanaisen arkkunsa mielenkiintoisiin seksifantasioihinsa liittyen. KISS FM -radiokanavan haastattelussa piipahtanut neitokainen on paljastanut näkevänsä hyvin outoja seksiunia.

– Oletteko koskaan olleet jonkun kanssa sängyssä ja samaan aikaan haaveileet jostakin toisesta kumppanista? Kerron tästä kokemuksesta Sex Dreams -kappaleella, jossa petän puolisoani ja pohdin fantasiaani, 27-vuotias poppari paljasti.

– Mielessäni hahmottuneet seksiunet ovat hyvin omituisia. Olen niissä kuin valtava seisova taideteos, joka tuijottaa puhallettavaa seksinukkea. Sellaisia ne minun seksiuneni ovat, eli todella outoja.