Poikaystävä jätti Lady Gagan: ”Ei koskaan lopeta työskentelemistä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Lady Gaga on seurustellut kahden vuoden ajan näyttelijäkomistus Taylor Kinneyn kanssa. Viime aikoina pariskunnan välien on kuitenkin kerrottu rakoilleen laulajattaren liian työnteon takia. The Sun -lehti uutisoi jo erosta.

27-vuotias Lady Gaga on lähipiirin mukaan naimisissa uransa kanssa, eikä ehdi antamaan tarpeeksi aikaa poikaystävälleen, minkä takia suhde ei toimi. Kinney on jo kuukausien ajan ollut hermostunut supertähden hurjan työmäärän takia. Jalat maassa olevan Taylorin on myös vaikea kestää Gagan pakkomielteitä ja alter-egoja.

– Hän rakastaa jalat maassa olevaa tyttöä, mutta pääsee harvoin näkemään tätä. Gaga ei koskaan lopeta työskentelemistä – hän kirjoittaa lauluja suihkussa ja uneksii yöllä uusista asuista, kertoi lähde lehdelle.

32-vuotias Kinney ei saa kahdenkeskistä aikaa popparin kanssa, koska tämä on koko ajan assistenttien ja turvatiimin ympäröimänä. Pari saa olla yhdessä keskimäärin vain yhden illan kuukaudessa. Vampyyripäiväkirjat-näyttelijä on halunnut ottaa omaa aikaa suhteesta, ja näyttää siltä, että pari ei välttämättä enää palaa yhteen.

Lady Gagan kerrotaan kuitenkin haluavan sopia suhdepalaveriajan, jolloin tähdet voisivat puhua asiat halki. Hänellä on mennyt paljon aikaa uuden ARTPOP-albumin julkaisukiireissä. Levy näkee päivänvalon 11. marraskuuta. Tähti vihjasi äskettäin Twitterissä, ettei uran ja romanttisen suhteen tasapainottaminen ole helppoa työtä.