Pixie Lott takki auki – rintaliivit paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua poptähtien kärkikaartiin jo parin vuoden ajan tehnyt englantilainen teinitähti Pixie Lott on viime aikoina valloittanut konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa. Suosion noustua hänet on nähty myös kohuotsikoissa.

Nyt 22-vuotias laulajatar osallistui äskettäin The Teen Awards 2013 -gaalaan Lontoon Wembly Arenalla. Punaisella matolla hänen avomainen takkinsa paljasti alla olevat rintaliivit.

Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Pixien debyyttisingle Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi. Vuonna 2010 Lott toimi hetken myös X Factor -ohjelman tuomarina. Hänen huhuttiin aiemmin tänä vuonna flirttaileen One Direction -yhtyeen naishurmurin Harry Stylesin kanssa julkkisjuhlissa.