Lady Gaga pikkuhoususillaan – hammasrivistö kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga on nähty viime päivinä toinen toistaan groteskimmissa asuissa. YouTube Music Awards koki juuri uuden ulottuvuuden popparin tyylivalinnoissa, kun hänet nähtiin paikalla mustassa kauluspaidassa ja kammottavissa tekohampaissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kyseinen tyyli nähdään myös tähden Dope-singlen kansikuvassa. Kuvassa hän esiintyy lierihattu päässään laatikkomallisessa takissa ja alushousuissa. Music Awardseissa alapää oli sentään joten kuten peitelty, sillä paidan helma ei paljastanut liikaa.

Lady Gaga julkaisee ARTPOP-albuminsa 11. marraskuuta. Tähden uutisoitiin vastikään eronneen poikaystävästään Taylor Kinneystä, koska pari ei ehtinyt nähdä toisiaan tarpeeksi. Huhuista kertoi ensin The Sun -lehti, mutta niitä ei ole vielä vahvistettu popparin taholta.