Michelle Pfeiffer kuului erikoiseen kulttiin – nautti pelkkää valoravintoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin miehestä, joka on elänyt kertomansa mukaan vuosia pelkällä valoravinnolla. Vaikka maailmassa on tuhansia valoravintoon turvautuneita ihmisiä, on kyseessä marginaali-ilmiö, jonka on väitetty toimivan vain asiaan vannoutuneiden keskuudessa.

Nyt huippunäyttelijä Michelle Pfeiffer paljastaa, että hän on aikoinaan kuulunut kulttiin, jossa piti elää pelkällä valoravinnolla ilman vettä tai ruokaa. Femail Firstin mukaan yhteisö painosti häntä käymään kokouksissa enemmän.

– He olivat erittäin kontrolloivia ja määräileviä. En elänyt heidän kanssaan, mutta he painostivat minua osallistumaan enemmän kokouksiin ja tapaamisiin. Lisäksi minun piti maksaa heille koko ajan, ja olin taloudellisesti erittäin tiukilla, huippunäyttelijä kertoo.

55-vuotias näyttelijätär Michelle Pfeiffer nousi julkisuuteen 80-luvulla. Tähti on paljastanut, että nuorempana hän viisveisasi terveyssuosituksista ja ruokaympyröistä. Veteraaninäyttelijä kertoi taannoin eläneensä lähinnä tupakan ja Coca-Colan voimalla. Nykyään Pfeiffer on vegaani ja terveellisten elämäntapojen kannattaja. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvista Scarface – arpinaama, Batman – paluu ja Hairspray.