Muistatko vielä Bridget Jones -tähden? Tältä Renee näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Helen Fieldingin kirjoittaman Bridget Jones -trilogian viimeisin osa on saanut paljon kritiikkiä lukijoiltaan. Kyseisten elokuvien pääosassa on nähty näyttelijätär Renee Zellweger, joka vielä jokin aikaa sitten oli kukkea kaunotar kaikessa luonnollisuudessaan.

Ne ajat ovat virallisesti takanapäin, sillä neitokainen on mennyt tekemään operaatioita kasvoilleen – ja tulos on hämmentävä. Renee ikuistettiin äskettäin Armani – One Night Only -tapahtumassa New Yorkissa.

Erityisesti näyttelijättären silmien ympärys näyttää kokeneen muodonmuutoksen, minkä lisäksi tähden kiinteän nuorekas iho herätti kysymyksiä. Sama tyyli ikuistettiin Zellwegerin kasvoilla Long Shot: Kevin Laue Story -dokumenttielokuvan ensi-illassa Los Angelesissa muutamaa viikkoa myöhemmin.

44-vuotias Renee Zellweger voitti Oscar-pystin parhaasta naissivuosasta Päämääränä Cold Mountain -elokuvassa. Neito tunnetaan parhaiten Bridget Jones -elokuvista. Hän kuuluu Hollywoodin parhaiten palkatuihin naisnäyttelijöihin. Roolisuorituksia on nähty muun muassa elokuvissa Nurse Betty, Me kaksi & Irene, Chigago ja New in Town.