Amanda Bynes vapautuu pakkohoidosta ennen joulua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Amanda Bynes passitettiin tänä vuonna psykiatriseen hoitoon, jossa hänellä todettiin päihdeongelmien lisäksi skitsofrenia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän sai kuitenkin syyskuussa siirron psykiatriselta Malibussa sijaitsevaan vieroitushoitolaan.

Aikaisemmin huhuttiin, että Amanda Bynes saattaisi joutua viettämään hoidossa jopa vuosia. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tähti on vapautumassa hoidosta vielä ennen joulua. TMZ-verkkosivuston mukaan Amanda siirtyy äitinsä huostaan ensi kuun aikana.

Viihdesivuston mukaan lääkärit ovat näyttelijättären tulevasta vapautuksesta huolimatta huolissaan hänen terveydentilastaan. Lääkkeiden ja terapian kerrotaan kuinkin tuottaneen tulosta. Amdan Bynes ei voi vierailla lainkaan laitoksen ulkopuolella, sillä paparazzien kerrotaan piirittävän päihdeklinikkaa jatkuvasti.

Amanda Bynes siirrettiin syyskuussa psykiatrisesta sairaalasta The Canyon -nimisellä päihdeklinikalle, jossa hän saa vanhempiensa mukaan erityislaatuista yksityistä psykiatrista hoitoa päihdehoidon sijaan. Amandan kerrotaan kammoksuneen psykiatrisen sairaalan ilmapiiriä, ja sen uskotaan toimineen esteenä hänen parantumiselleen.