Michael Jacksonin kuolemasta tuomitulle tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Michael Jackson kuoli vuonna 2009, mutta hän on edelleen toistuvasti otsikoissa. Koska kuolinhetken olosuhteet olivat epäselvät, asiaa on selvitelty näihin päiviin asti oikeudessa. Henkilääkäri Conrad Murray tuomittiin jo vuonna 2011 neljäksi vuodeksi vankilaan.

Ei liene yllättävää, että osa Michael Jacksonin fanaattisimmista seuraajista toivoo Conrad Murraylle kuolemaa. Jokseenkin yllättäen tappouhkauksia on kuitenkin kohdistettu myös hänen asianajajalleen, Valerie Wassille.

TMZ-sivuston mukaan hänen uskotaan olevan uhkailujen kohteena, sillä ihmiset pysty lähettämään viestejään suoraan Conradille. TMZ-verkkosivuston mukaan FBI tutkii parhaillaan tappouhkauksia.

Conrady Murray tuomittiin pari vuotta sitten vankeuteen poptähden kuolemantuottamuksesta, kun tämä antoi laulajalle tappavan annostuksen voimakasta unilääkettä. Lääkäri laittoi asiat tärkeysjärjestykseen ja käväisi heti vankilasta vapautumisensa jälkeen In-N-Out-hampurilaisravintolassa. Murray haaveilee lääkäriuransa jatkamista, mutta asiaa yritetään ymmärrettävästi torpata virallisten tahojen puolelta.