Lady Gaga erotti managerinsa – kriisi kulissien takana!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omintakeisella tyylillä varustetun laulaja Lady Gagan ympärillä on vellonut hänen uransa alkuajoista asti mystisiä huhuja. Hän pyrkii alituisesti muokkaamaan tyyliään entistäkin avantgardistisempaan suuntaan, ja tämä on herättänyt arvostelua mediassa.

Lady Gagaa ei tunnetusti pidetä maailman suopeimpana työkaverina, sillä hänen kanssaan erilaisissa projekteissa mukana olleet henkilöt ovat jopa syyttäneet tähteä kiusaamisesta. Nyt kulissien takana kytenyt kriisi on paljastunut, sillä nainen on erottanut pitkäaikaisen managerinsa Troy Carterin vain hetkeä ennen uuden albumin julkaisua.

Us Magazinen mukaan Gaga erotti managerin taiteellisten erimielisyyksien vuoksi. Erottamisen ajankohtaa voidaan pitää vähintäänkin mielenkiintoisena, sillä laulajan uusin ARTPOP levy ilmestyy 11. marraskuuta. Gaga on kommentoinut kohua yksinkertaisesti: ”Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu.”

Salaliittoteoreetikot ovat arvelleet, että Gaga olisi varta vasten leivottu musiikkibisneksen rahasammoksi. Hänen entinen managerinsa tunnetaan musiikkiteollisuuden tuntevana bisnesmiehenä, ja hän on luotsannut Lady Gagaa vuodesta 2007. Carter on sijoittanut omaisuuttaan musiikkialan start-up -yrityksiin ja politiikkaan.