Huikea suunnitelma: Lady Gaga konsertoi avaruudessa vuonna 2015

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omintakeisella tyylillä varustettu laulaja Lady Gaga pyrkii alituisesti muokkaamaan habitustaan entistäkin avantgardistisempaan suuntaan. Hänen esiintymisensä nousevat kerta toisensa jälkeen uudelle tasolle, ja nyt nainen on kertonut esiintyvänsä avaruudessa.

Lady Gagan kohdalla voi rehellisesti kysyä, että mitä ihmettä laulaja seuraavaksi keksii? Nyt hän on paljastanut esiintyvänsä vuonna 2015 järjestettävillä Zero G Colony -avaruusfestivaaleilla. Hän tulee olemaan ensimmäinen avaruudessa musiikkikeikkansa heittävä maapallon asukas. Gagan emoaluksena toimii musiikkimoguli Richard Bransonin luotsaama Virgin Galactic -lento, Today-lehti uutisoi.

Rolling Stone -lehden mukaan Gagan lisäksi avaruusfestivaaleilla esiintyy myös englantilainen huippulaulaja Sarah Brightman. Hän tulee treenaamaan avaruusoleilua kymmenen päivän ajan venäläisten kosmonauttien kanssa kansainvälisellä avaruusasemalla. Brightmanin tarkoituksena on nauhoittaa matkan aikana myös kappaleitaan.