Grumpy Cat vieraili Disneylandissa – ei innostunut mistään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin kautta julkisuuteen noussut pahantuulinen kissa Grumpy Cat on keränyt vuoden aikana runsaasti faneja. Kissa nähtiin taannoin jopa New York -lehden internet-ilmiöitä käsitelleen numeron kannessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Grumpy Cat on kiinnittänyt myös mainostajien huomion, ja nyt kissa nähdään maailman iloisimmaksi paikaksi kuvailtua Disneyland-huvipuistoa esittelevällä videolla. Nopeasti yli miljoona katsojaa keränneellä videolla yrmeä katti tapaa tyylilleen sopivasti esimerkiksi Lumikki ja seitsemän kääpiötä -animaatioelokuvasta tutun Jörö-kääpiön.

Grumpy Cat on todellisuudessa yhdysvaltalaisen Tabatha Bundesenin omistama Tardar Sauce -niminen kissa. Kissa päätyi aikoinaan verkkoon, kun omistajan veli lähetti siitä kuvan vuonna 2012 Reddit-sivustolle. Otuksen pahantuulinen ilme teki siitä sensaation ja tuhansien internet-meemien kohteen.