Miranda Kerristä kuoriutui fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Miranda Kerr siirtyi juuri sinkkujulkkisten joukkoon, sillä hänen paljastettiin eroavan miehestään Orlando Bloomista. Taru Sormusten Herrasta -tähti kertoi juuri haastattelussa rakastavansa edelleen vaimoaan, vaikka suhde ei enää toimikaan.

mirandakerr14112013

Avioero ei kuitenkaan ole hidastanut Mirandan työtahtia. Nyt 30-vuotias mallikaunotar nähdään fitness-lehti Selfin kannessa. Kuvassa Miranda Kerr poseeraa bikinien alaosassa ja lyhyessä paidassa paljastaen kameralle treenatun keskivartalonsa.

Miranda Kerrin avioeron syyksi on spekuloitu mediassa pariskunnan kiireisten työurien lisäksi poppari Justin Bieberiä. Neito on ollut huima belieber jo pitkään ja opettanut jopa Flynn-pojalleen laulajaan liittyviä sanoja. Tähti oli onnellisesti naimisissa Hollywood-näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuosina 2010 – 2013. Pari hakee parhaillaan avioeroa.