Seksikäs Daisy Lowe hurmasi hyväntekeväisyystapahtumassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Daisy Lowen kummatkin vanhemmat ovat muusikoita, ja hänen voisikin kuvitella valinneen ammattinsa musiikin parissa. Bush-yhtyeen keulahahmon Gavin Rossdalen tytär on kuitenkin tehnyt sitä vastoin nousujohdanteista uraa huippumallina.

24-vuotias mallikaunotar on tuttu näky paitsi muotikuvista, myös erilaisten tilaisuuksien punaisilta matoilta. Nyt Daisy Lowe on osallistunut British Heart Foundationin hyväntekeväisyystilaisuuteen jälleen näyttävän näköisenä. Tähti piti pinkillä vintage-henkisellä mekollaan ja avonaisella kaula-aukollaan huolen siitä, että hänet huomattiin.

Daisy Lowe erosi taannoin entisestä poikaystävästään. Tähti kertoi laihtuneensa dramaattisesti eron seurauksena, koska ei sydänsurun vuoksi tuntenut tervettä ruokahalua. Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.