Lady Gaga ei aio kuolla 27-vuotiaana – vielä 4 kuukautta jäljellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljoonien ihmisten fanittama Lady Gaga julkaisi uuden ARTPOP-albuminsa maailmanlaajuisesti 11. marraskuuta. Äskettäin 27-vuotias maailmantähti paljasti polttaneensa taannoisten lantiokipujen takia vähintään 15 marisätkää päivässä.

Moni merkityksellinen musiikkimaailman tähti tai esiintyjä on kuollut huumeisiin tai niistä johtuviin seuraamuksiin juuri 27 vuoden iässä. Lady Gagalla on siten enää neljä kuukautta selvittävänä, jotta hän ylittää legendaarisen rajapyykin ja täyttää 28 vuotta. Naisella tiedetään olevan myös henkisiä ongelmia, joten osa on pelännyt hänen liittyvän samaan klaaniin Kurt Cobainin, Jimi Hendrixin, Jim Morrisonin ja Amy Winehousen kanssa.

– Tahdon elää ja tahdon, että myös fanini elävät. En tahdo heidän kiduttaa itseään samalla tavalla kuin olen itseäni kiduttanut. Aion näyttää kaikille, että elän yli 27-vuotiaaksi ja tulen kestämään täällä kauemmin, Gaga kertoi yhdysvaltalaisessa radio-ohjelmassa vieraillessaan.

Hän henkilökohtaisena tavoitteena on purkaa nuorena kuolleiden tähtien myytti, ja hän pyrkii olemaan legenda jo eläessään. Monien mielestä Lady Gaga on jo nyt onnistunut tavoitteessaan, sillä hänen taiteelliset asuvalinnat ovat piirtyneet monien verkkokalvoille yhtä vahvasti kuin hänen musiikkinsa korvakäytäviin.