Miranda Kerrin rajusti photoshopattu kuva suututtaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerr on tällä hetkellä sinkkukaunotar erotessaan aviomiehestään Orlando Bloomista. Neitokaisella on Instagram-tilillään yli 2,6 miljoonaa seuraajaa, jotka ovat nyt raivostuneet tähden viimeisimmästä odottamattomasta tempauksesta.

30-vuotias Miranda julkaisi nimittäin itsestään verkossa otoksen, jossa hän poseeraa Victoria’s Secretin vuoden 2012 muotinäytöksen takahuoneessa Alessandra Ambrosion ja Doutzen Kroesin kanssa. Fanit huomasivat heti, että kuvaa on photoshopattu jälkikäteen ja he syyttävät nyt Kerriä asiasta. Ihailijat pystyivät vertailemaan otosta alkuperäiseen, koska Miranda oli julkaissut sen jo vuotta aiemmin.

– Ketä Miranda yrittää huijata photoshopilla? Kysyi The Fashion Spot -keskusteluforumin jäsen Daily Mail -lehden mukaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Miranda julkaisi heti alkuperäisen otoksen, ja väitti, ettei tiennyt kuka oli muokannut kuvaa. Häntä pyydettiin osallistumaan Victoria’s Secret -brändin tämän vuoden muotinäytökseen. Kun Kerr ei päässyt paikalle kiireiden takia, hän julkaisi kuvan.

– Kun julkaisin tämän kuvan tällä viikolla tyttöjä tukeakseni, otin sen internetistä. En tajunnut, että se oli photoshopattu. Tarkoitin hyvää – anteeksi hämmennystä ja onnittelut tytöille hienosta show’sta! Kirjoitti Miranda Instagram-blogiinsa uuden kuvan oheen.

Australialainen supermalli Miranda Kerr valittiin maailman kauneimmaksi ihmiseksi vuonna 2012. Hän aloitti malliuransa vuonna 1997 voitettuaan Dolly-lehden järjestämän mallikilpailun. Neitokainen on syntynyt Sydneyssä.