Cara Delevingne loisti seksikkäänä jalkapalloilijana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Cara Delevingne on tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tähti on noussut otiskoihin myös esimerkiksi estottomasta bailaamisestaan Rihannan kanssa. Rakkausrintamalla hänet on puolestaan yhdistetty aikaisemmin One Direction -poikabändin Harry Stylesiin.

21-vuotias mallikaunotar esiintyi lukuisten kollegoidensa tapaan New Yorkissa järjestetyssä Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä. Cara Delevingne herätti huomiota catwalkilla esimerkiksi seksikkäässä jalkapalloilijan asukokonaisuudessaan, joka erosi tapahtuman muusta linjasta melkoisesti. Tähden kenkien stilettikorot tosin tekisivät pallopelien pelaamisesta todennäköisesti jokseenkin hankalaa.

Cara Delevingne syntyi Lontoossa vuonna 1992. Hänen Pandora-niminen äitinsä toimii muotiavustajana ja hänen isänsä Charles työskentelee kiinteistönvälittäjänä. Mallikaunotar eli vauraassa perheessä ja asui nuoruusvuotensa Belgraviassa sijaitsevassa kartanossa. Caran isosisko Poppy Delevingne on myös malli ja hänen Chloe-siskonsa tunnetaan seurapiirikaunottarena.