Michael Jacksonin ”lapsiuhri” naimisiin – fanit raivoavat verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Michael Jackson kuoli vuonna 2009, minkä jälkeen moni asia on muuttunut hänen perheensä elämässä. Harva muistaa vielä vuoden 2003 skandaalidokumenttia, joka oli isku popparin uralle. Brittijournalisti Martin Bashir kuvasi tähdestä avoimen dokumentin, jossa pahaa aavistamaton Jackson esitteli lapsiystävänsä 13-vuotiaan Gavin Arvizon.

Living with Michael Jackson -dokumentissa popparin ja nuoren pojan välit esitettiin epäilyttävässä valossa ja Arvizon lähipiiri näki mahdollisuuden rahastukseen, minkä ansiosta Jackson joutui toiseen hyväksikäyttöoikeudenkäyntiinsä. Popparin lähipiiri on ollut tietoinen, että julkisuuspyöritys oli laulajalle liikaa.

Piina loppui vuonna 2005, jolloin tähti todettiin syyttömäksi. Vaikka tapahtuma oli huojentava, Jackson ei ollut koskaan entisensä jouduttuaan toisen hyökkäyksen kohteeksi. Popparin fanit eivät ole koskaan antaneet anteeksi jo aikuisikään ehtineelle Gavin Arvizolle tämän syytöksiä. Nyt mies on menossa naimisiin tyttöystävänsä Shelby Lynn Draken kanssa, ja Jackson-fanit käyvät asian tiimoilta kuumana verkossa. Moni on vieläkin raivoissaan Arvizon tekosista, uutisoi Radar Online -lehti.

– Gavinin vaimo ei ehkä ole tajunnut, että hän on mies, joka on kykenemätön myötätuntoon. Michael pelasti hänen henkensä, ja hän teki kovaa työtä tuhotakseen tämän. Hän tekee saman naiselle, kirjoitti eräs MJ-fani Facebook-sivustolle.

– Sanat eivät voi kertoa kuinka paljon vihaan näitä ihmisiä… Aina kun näen heidät, vereni kiehuu, kommentoi toinen Jackson-ihailija.

– Kaikki, jotka tekivät Michaelille väärin, eivätkä saaneet rangaistusta…Jumala rankaisee heitä tuomiollaan! Kirjoitti fanaattinen fani.

Arvizoa ei ole nähty useinkaan julkisuudessa oikeudenkäynnin jälkeen. Vuoden 2003 videohaastattelussa nuorukainen nähtiin Jacksonin vieressä tämän kättä pidellen, kun hän kertoi Bashirille nukkuneensa poptähden vuoteessa. Jackson nukkui tarinan mukaan tuolloin lattialla. Monet viihdemaailman tunnetut tähdet, kuten näyttelijä Corey Feldman ja koreografi Wade Robson, ovat popparin kuoleman jälkeen väittäneet tämän käyttäneen heitä lapsena seksuaalisesti hyväksi.