Taviksen kokoinen Robyn Lawley alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Catwalkeilla ja muotikuvissa esiintyvät huippumallit ovat perinteisesti edustaneet varsin laihaa vartalotyyppiä, mutta viime vuosina myös niin kutsutut pluskokoiset mallit ovat tehneet nousuaan muotimaailmassa. Yksi heistä on Robyn Lawley, joka on esiintynyt esimerkiksi mainekkaan Vogue-lehden kannessa.

Nyt 24-vuotias australialaiskaunotar nähdään ranskalaisen Chantelle Paris -alusvaateyhtiön tuoreissa mainoskuvissa. Robyn Lawley esittelee näyttävissä otoksissa La Lingre Noire -malliston alusvaatteita. Robyn todistaa kuvissa ettei alusvaatemallien tarvitse edustaa langanlaihaa osastoa. Esiteltävät vaatekappaleet eivät nimittäin lukeudu pluskokoiseen mallistoon.

24-vuotias Robyn Lawley on tehnyt näyttävää nousua mallimaailmassa. Viime vuosien aikana hän on esitellyt muotojaan muun muassa ranskalaisen Elle-lehden, Voguen ja Australian Voguen sivuilla. Neitokainen liputtaa terveellisemmän vartalonmallin puolesta. Hän yllättikin äskettäin kertomalla Fabulous-lehden haastattelussa kärsineensä syömishäiriöstä nuorempana.