Madonna jatkaa tulokuningattarena: 125 miljoonaa vuodessa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar Madonna otti hiljattain hampaisiinsa kultaisilla koristeilla varustetut grillssit, jotka yleensä nähdään lähinnä leveää elämäntyyliä suosivilla räppäreillä. Elokuussa 55 vuotta täyttänyt Madonna on nyt listattu maailman eniten tienaavaksi laulajaksi jättäen taakseen niin Lady Gagan kuin Justin Bieberin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Forbes-lehti listasi maailman eniten tienaavat laulajat ja Madonna voitti listauksen suvereenisti 125 miljoonan dollarin, eli 93,8 miljoonan euron, vuosituloillaan. Hän voitti taannoin samoilla vuosituloilla myös eniten tienaavien julkkisten listan.

Lehti vertasi viime vuoden heinäkuun ja tämän vuoden heinäkuun välillä ansaittuja tuloja. Eniten Madonna tienaa yleensä kiertueensa lipputuloilla ja oheistuotteidensa myynnillä. Lisäksi laulajalla on oma vaatemallisto, hajuvesi ja sijoituksia eri yhtiöissä.

Kakkosena listalla on Lady Gaga 80 miljoonalla dollarilla ja kolmantena Bon Jovi 79 miljoonalla dollarilla. Neljäs on 65 miljoonaa tienannut Toby Keith. Kymmenen parhaan listalle nousevat myös Justin Bieber, Taylor Swift, Elton John ja Beyonce. Madonna palkkasi vastikään brittipoppari Rita Oran oman Material Girl -vaatemallistonsa kasvoksi. Aiemmin Taylor Momsen, Kelly Osbourne ja Georgia May Jagger ovat toimineet samassa, varsin rahakkaassa pestissä.