Michelle Pfeiffer nauttii alastomuudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka huippunäyttelijä Michelle Pfeiffer oli aikoinaan kuulunut kulttiin, jossa piti elää pelkällä valoravinnolla ilman vettä tai ruokaa. Näyttelijä kertoi olleensa silloin myös taloudellisesti tiukilla kultin keräämien maksujen takia.

Nyt näyttelijä on kertonut toisen omituisen tapansa, sillä hän nauttii suunnattomasti alastomana olemisesta. Michelle ilakoi Metro-lehdelle, että vihdoinkin hänen lapsensa ovat muuttaneet pois kotoa, ja hän voi vapaasti kävellä ympäri taloa ilman rihman kiertämää. Michelle Pfeifferillä ja hänen aviomiehellään David E. Kelleyllä on kaksi lasta, parikymppinen Claudia Rose ja 19-vuotias John Henry.

55-vuotias näyttelijätär Michelle Pfeiffer nousi julkisuuteen 80-luvulla. Tähti on paljastanut, että nuorempana hän viisveisasi terveyssuosituksista ja ruokaympyröistä. Veteraaninäyttelijä kertoi taannoin eläneensä lähinnä tupakan ja Coca-Colan voimalla. Nykyään Pfeiffer on vegaani ja terveellisten elämäntapojen kannattaja. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvista Scarface – arpinaama, Batman – paluu ja Hairspray.