Näin monta kuolemaa on Games of Thrones -alkuperäiskirjoissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Game of Thrones -sarja nousi taannoin nopeasti yhdeksi HBO-kanavan suurimmista suosikeista. George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjoihin perustuvaa televisiosarjaa on nähty Suomessa Yleisradion kanavilla.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Games of Thronesin Reddit-palstalla on julkaistu kuva, jonka avulla havainnoillistetaan osuvasti kaikki sarjassa tapahtuvat kuolemat. Sarjan fani on nimittäin merkannut kaikki Tulen ja jään lauluissa tapahtuvat kuolemat post-it -lapuilla. Kuvan perusteella voisi sanoa, että viikatemies vierailee fantasiamaailmassa suhteellisen usein.

Sen lisäksi, että Game of Thrones -televisiosarjan innoittamana on luotu LEGO-hahmoja ja ristitty lapsia sarjassa esiintyvien nimien mukaan, on sarja päätynyt myös aikuisviihteen puolelle. YouTubessa on julkaistu Game of Thronesin pornoparodian traileri, ja elokuva on nimetty vitsikkäästi Game of Bonesiksi. Elokuva on kielletty alle 18-vuotiailta.

Entertainmentwise-sivusto kertoi äskettäin, että amerikkalaiset ovat ryhtyneet nimeämään lapsiaan sarjan hahmojen mukaan. Game of Thrones -sarjassa nähtävä Khaleesi on esimerkiksi noussut yhdysvaltalaisvanhempien suosioon.