Mies teki Facebookista tosielämää – tältä näytti kavereiden tapaaminen

Digi Lifestyle · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook jakaa yhä edelleen mielipiteitä siitä, onko yhteisösivusto hyväksi vai pahaksi ihmisten sosiaalisille suhteille. Tosielämän tapaamiset jäävät ehkä vähemmälle, mutta yhteydenpitoa ihmisten välillä on huomattavasti enemmän kuin ennen Facebookia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTube-videoistaan tunnettu Greg Benson on päättänyt kokeilla tehdä Facebookistaan totta. Hänellä on paljon Facebook-kavereita, joita hän ei todellisuudessa tunne ja jotka eivät todellisuudessa ole hänen ystäviään. Niinpä Benson sai idean käydä henkilökohtaisesti tapaamassa näitä ”kavereita” ja katsoa miten ystävyys alkaa sujumaan tosielämässä. Tulokset hän tietenkin julkaisi videona YouTubessa osana televisio-ohjelmansa pilottijaksoa.