Adriana Lima on japanilaisten mieleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima oli viime vuonna otsikoissa synnytettyään toisen tyttärensä, Siennan. Neitokaisella on entisestään vuonna 2009 syntynyt Valentina-tytär urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa.

adrianalima25112013

32-vuotias kaunotar on sittemmin palannut mallintöiden pariin, ja hänet on jo nähty lukuisissa näyttävissä kuvissa. Nyt Adriana Lima nähdään japanilaisen Tokyo Numero -muotilehden tuoreen numeron viettelevänä kansikuvatyttönä.

Adriana Lima kuuluu roomalaiskatoliseen uskontoon, ja hän on kertonut olevansa uravallinastaan huolimatta hyvin uskonnollinen. Vuonna 2006 neito paljasti GQ-lehdelle olevansa vielä neitsyt. Hän meni lopulta vuonna 2009 naimisiin serbialaisen koripallopelaaja Marko Jaricin kanssa.