Lääkäri Michael Jacksonista: ”Pitelin hänen penistään kädessäni joka ilta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Michael Jackson kuoli vuonna 2009, mutta hän on edelleen toistuvasti otsikoissa. Koska kuolinhetken olosuhteet olivat epäselvät, asiaa on selvitelty näihin päiviin asti oikeudessa. Henkilääkäri Conrad Murray vapautui hiljattain vankilasta istuttuaan neljän vuoden tuomiostaan puolet.

Nyt epäsuotuisassa valossa popkuninkaan kuoleman jälkeen ollut Murray on paljastanut Daily Mailin haastattelussa, että hänen ja Michael Jacksonin välit olivat lääkärisuhteessa erittäin intiimit.

– Tahdotte tietää kuinka läheisiä olimme? Pitelin hänen penistään kädessäni joka ilta. Panin hänelle iltaisin katetrin virtsankarkailun vuoksi, Murray kertoi.

Osa Michael Jacksonin fanaattisimmista seuraajista toivoo Conrad Murraylle kuolemaa ja FBI tutkii parhaillaan tappouhkauksia. Conrady Murray tuomittiin pari vuotta sitten vankeuteen poptähden kuolemantuottamuksesta, kun tämä antoi laulajalle tappavan annostuksen voimakasta unilääkettä.